ORMSBY FØRER I GØTEBORG – DANSKERE HALTER EFTER

ORMSBY FØRER I GØTEBORG – DANSKERE HALTER EFTER

Af Peter Skott Carlsen.

For andet år i træk er Hills Golf & Sports Club ved Gøteborg vært for Scandinavian Invitation, og det var australske Wade Ormsby, der tog føringen. Fem danskere er med, men det var kun Søren Kjeldsen, der brød par.

På Hills Golf & Sports Club er der stor forkel på scores på for-ni og bag-ni. Blandt andet var Wade Ormsby -2 på banens første ni huller, men på de sidste ni huller var han -6, og derfor fører han Scandinavian Invitation efter de første 18 huller. Joakim Lagergren og Alexander Levy er på andenpladsen ét slaf efter.

– Læs mere: Dansk trio udenfor top-10 på Challenge Touren

I sidste uge missede Søren Kjeldsen cuttet i Tjekkiet, men torsdag havde han blot en enkelt bogey på scorekortet, der bød på 68 slag (-2). Han er derfor bedst placerede dansker på en 25. plads.

– Læs mere: Europa Touren vil langtsomt spil til livs

Cutgrænsen ser efter første runde ud til at falde på par, og lige netop i den score befinder Joachim B. Hansen sig. Til gengæld befinder de sidste tre danskere sig et stykke fra cutgrænsen, og dermed er der brug for lave runder fredag, hvis cuttet skal klares. Lasse Jensen og Jeff Winther var nemlig rundt i +3, mens Thomas Bjørn desværre måtte bruge tre slag mere.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender live fra anden runde i Sverige fredag fra kl. 13:00.

Scandinavian Invitation, leaderboard.

Relaterede artikler

X