PHIL MICKELSON FORTSÆTTER IMPONERENDE STIME

PHIL MICKELSON FORTSÆTTER IMPONERENDE STIME

Af Peter Skott Carlsen

Onsdag satte Steve Stricker og Nick Price navne på deres wild cards til Presidents Cup, og med på det amerikanske holdkort er kommet Phil Mickelson, der dermed kommer op på imponerende 23 optrædener i træk i President Cup og Ryder Cup regi.

I september 1994 blev Presidents Cup spillet for første gang, og med på det vindende amerikanske hold var en ung Phil Mickelson. Siden har han deltaget i samtlige 11 udgaver af matchen mellem USA og resten af verden, og der til skal man ligge 11 optrædener i træk i Ryder Cup. Nu får han endnu en match på cv’et, efter at han onsdag blev offentliggjort som et af Steve Strickers wild cards. Mickelson sluttede kvalifikationen på 15. pladsen, men hans store erfaring på og uden for banen samt en 6. plads i sidste uge i Boston gjorde udslaget.

– Læs mere: Massiv støtte til oversvømmede Texas

Det andet wild card gik ikke overraskende til Charley Hoffman, der lige akkurat missede den direkte kvalifikation. Den 40-årige amerikaner sluttede som nummer 11 i kvalifikation med blot 0,173 point op til Kevin Chappell, men nu får han endelig sin debut på et af de amerikanske hold.

Også det internationale hold er komplet, efter at Nick Price uddelte sine wild cards til Emiliano Grillo fra Argentina og Anirban Lahiri fra Indien. Det var ingen overraskelse, at Grillo blev udtaget, men at Lahiri kommer med, må betegnes som en overraskelse. Ikke mindst set i lyset af at han i hans debut på holdet i 2015 tabte alle sine tre matcher.

Det amerikanske hold består af: Dustin Johnson, Jordan Spieth, Justin Thomas, Rickie Fowler, Daniel Berger, Brooks Koepka, Kevin Kisner, Patrick Reed, Matt Kuchar, Kevin Chappell, Phil Mickelson og Charley Hoffman. Kaptajn er Steve Stricker, og vicekaptajner er Fred Couples, Davis Love III, Tiger Woods og Jim Furyk.

Det internationale hold består af: Hideki Matsuyama, Jason Day, Adam Scott, Louis Oosthuizen, Marc Leishman, Charl Schwartzel, Branden Grace, Si Woo Kim, Jhonattan Vegas, Adam Hadwin, Emiliano Grillo og Anibarn Lahiri. Kaptajn er Nick Price, og vicekaptajner er Ernie Els, Tony Johnstone, Geoff Ogilvy og Mike Weir.

 

Relaterede artikler

X