PIETERS TAGER TETEN I TJEKKIET

PIETERS TAGER TETEN I TJEKKIET

Af Nicolai Jaquet
Joachim B. Hansen faldt tilbage i Tjekkiet efter en dobbeltbogey på sidste hul.

En afsluttende dobbeltbogey sekser på 18. hul. kostede dyrt for Joachim B. Hansen, der faldt tilbage i D+D Real Czech Masters.

Det så ellers ganske fornuftigt ud, da Hansen efter 13 huller var tre under for runden. Desværre sneg der sig en bogey ind på 15, inden den afsluttende dobbeltbogey. Dermed blev det kun til en runde i par for ‘JB’, der er delt 23 efter tre runder af turneringen. Samlet er Hansen fortsat otte under par.

Anderledes godt så det ud for Thomas Bjørn, der med en solid runde i tre under par fik spillet sig op i seks under og en delt 39. plads.

LÆS: Matsuyama i tyvstart på Moving Day

Bjørns belgiske navnebror med efternavnet Pieters har lagt sig i front. Vinderen af 2015-udgaven turneringen har tilsyneladende godt af at spille på Albatross banen ved Prag. En runde i seks under par og samlet 16 under giver ham føringen alene.

Belgieren kunne da også godt bruge noget succes. Sæsonen har indtil videre budt på blot en enkelt top 10 placering for 27-årige Pieters, der også er gledet ud af verdens top 100.

Også Adri Arnaus havde en god dag med en runde i syv under par. Han er 15 under på andenpladsen. Fire spillere deler tredjepladsen: Edoardo Molinari, Rikard Karlberg, Hugo Leon og Robert Karlsson. Især Leon og Karlberg må virkelig håbe på et topresultat søndag, da begge lige nu mangler point nok til at sikre kortet til næste sæson på European Tour.

For Jeff Winther var det til gengæld en skidt dag på kontoret. Hele ni slag brugt han på hul fire – en sjældent set femdobbeltbogey. Den kom han aldrig tilbage fra, og runden endte i syv over par. Han er nu fire over par samlet og på en sidsteplads som nummer 70, som eneste mand over par i turneringen.

Leaderboard, D+D Real Czech Masters 

 

Relaterede artikler

X