POSITIVE VINDE OVER EUROPA TOUREN

POSITIVE VINDE OVER EUROPA TOUREN

Europa Touren slutter sæsone i Dubai den 21. november, men allerede fire dage senere begynder den nye sæson, og her har man mandag offentliggjort en ny turnering i Mellemøsten, hvor man i 2022 vil spille hele fem turneringer i Middle East  Swing.

Efter et 2020, der var præget af Corona, og et 2021, der skulle bruges til at komme tilbage til tilnærmelsesvis normalen, håber Europa Touren, at 2021/2022 sæsonen for alvor vil være en normal sæson. Tidligere er det blevet offentliggjort, at dne nye sæson starter ugen efter sæsonfinalen i Dubai. Det betyder, at Joburg Open bliver spillet fra den 25. november, og det vil være den første af tre turneringer i træk i Sydafrika. Derefter venter en juleferie, og som det ser ud lige nu, så vil man genoptage sæsonen den 20. januar med Abu Dhabi HSBC Championship.

Og turneringen i Abu Dhabi markerer samtidig, at man i 2022 vil spille hele fem turneringer i træk i Middle East Swing. For efter Abud Dhabi går turen videre til Omega Dubai Desert Classic, der er blevet opgraderet til en turneringer i Rolex Series, og mandag blev det så offentliggjort, at Europa Touren for første gang gæster Ras Al Khaimah. Her har Challenge Touren tidligere været på besøg. Middle East Swing slutter med henholdsvis Commercial Bank Qatar Masters og en endnu ukendt turnering.

Op mod sæsonfinalen i Dubai vil hovedparten af den nye sæsonplan bliver præsenteret, men fra hjemlige breddegrader ved vi, at Made in HimmerLand spiller 1.-4. september.

25.-28. november: Joburg Open.
2.-5. december: South African Open.
9.-12. december: Alfred Dunhill Championship.

20.-23. januar: Abu Dhabi HSBC Championship (Rolex Series).
27.-30. januar: Omega Dubai Desert Classic (Rolex Series).
3.-6. februar: Ras Al Khaimah Championship.
? februar: Commercial Bank Qatar Masters.
? februar: Turnering TBC.

1.-4. september: Made in HimmerLand.

Related posts

X