PRO-AM TURNERING BOOSTER KARRIEREN FOR UNGE PROFESSIONELLE GOLFSPILLERE

PRO-AM TURNERING BOOSTER KARRIEREN FOR UNGE PROFESSIONELLE GOLFSPILLERE

Af Pressemeddelelse.

Et udpluk af Danmarks golf-elite konkurrerer om store præmiesummer til The Hurdle, som afholdes af branding- og marketingbureauet Kunde & Co. Den eftertragtede turnering afholdes mandag d. 9. september, og samlet er der intet mindre end 662.000 kr. på højkant.

Traditionen tro er det igen i år Søllerød Golfklub, som sætter scenen for Danmarks største Pro-Am turnering, der afholdes for 14. år i træk. Dagen er med til at give unge golfspillere en økonomisk hjælpende hånd, da golf som bekendt en dyr sport med mange udgifter til turneringer og rejser. Der er altså oplevelser at hente og meget på spil, når nogle af Danmarks mest talentfulde unge golfspillere mødes og dyster om præmiesummer for 662.000 kr., der er sponsoreret af en række
sponsorater fra det danske erhvervsliv.

Amatører på hold med en pro’er
Holdene består af én pro’er og tre amatører, og under vingerne og coaching af pro’en skal holdet sammen kæmpe om en sejr. Det er en unik kombination, hvor pro’en og amatørerne er afhængige af hinanden i kampen om at ende som dagens vindere. Sidste års helt store vinder blev Benjamin Poke, der afsluttede dagen med i alt 87.125 kr. Han er igen i år at finde på deltagerlisten, og The Hurdle er for ham en dag i verdensklasse. 

”Det har betydet rigtig meget for mig at få lov til at være med til The Hurdle. Turneringer som denne kan gøre en stor forskel for spillere som mig, og sidste års præmie har givet mig mere ro og mulighed for at deltage i mange turneringer,” siger Benjamin og tilføjer:

”Hele setup’et fungerer godt, og amatørerne har er en god forståelse for, hvad der er på højkant for os pro’er, så alle gør deres bedste. De har også en god golfpli, og uden dem ville The Hurdle ikke eksistere, så stor cadeau til dem.”

Turneringens set-up består som vanligt af en Pro-AM hold- og en Pro individuel turnering samt en Shoot-out på Par 3-banen. Præmiesummerne ligger i år på henholdsvis Pro-AM – 75.000 kr., Pro individuel – 50.000 kr. og Shoot-out – 50.000 kr.

Årets deltagende talenter
På deltagerlisten ses flere navne, der er at finde på ranglisterne fra European, Challenge og Ecco Touren så som JB. Hansen, Benjamin Poke, Martin Leth Simonsen, Mark Hastrup, Rasmus Højgaard, Nicolai Højgaard, Marcus Helligkilde, Nicolai Tinning, Oliver Suhr og Mathias Gladbjerg.

Fakta
• The Hurdle 2019 afholdes mandag den 9. september med gunstart kl. 9.30 i Søllerød Golfklub, Brillerne 9, 2840 Holte. Alle interesserede er velkomne – der er ingen entré.

• The Hurdle udspiller sig i krydsfeltet mellem pro’er og øvede amatører, hvor førstnævnte coacher de tre amatører, de spiller sammen med – så de som hold kan hive en sejr hjem.

• Ca. 28 professionelle talenter deltager; heriblandt, JB. Hansen, Mark Haastrup, Martin Ovesen, Benjamin Poke, Martin Simonsen, Oliver Suhr, Victor Østerby og Nicolai Tinning.

• Kunde & Co er hovedsponsor af præmiesummen. Medsponsorer er bl.a. Beierholm, Canon, Golf Business Partner, Bjørst Advokatfirma, Woodlands, Checkmate, Bräuner og Krogh, Artha, I & T, NTG Nordic Transport, Deloitte, FrontMedia, Foqus Management, SimCorp, Frankly, Lund Byggeri, Danpo, Swedoor JW, N. Eilersen og Peak Performance.

• The Hurdle er opkaldt efter Kunde & Co’s hækkeløbsfilosofi, hvor det for en virksomhed handler
om at passere en række hække med marketingdiscipliner for at opnå en stærk markedsposition.

Relaterede artikler

X