Rahm og McIlroy løb med titlerne i Dubai

Rahm og McIlroy løb med titlerne i Dubai

2022 sæsonen på DP World Tour kunne ikke få en mere passende afslutning. De to bedste europæere på verdensranglisten løb også med de to store titler, der var på spil i Dubai, hvor sæsonfinalen er afgjort søndag. Verdens nummer et, nordireren Rory McIlroy løb med sæsonsejren, mens Jon Rahm, der er verdens nummer fem, tog sig af sejren i sæsonfinalen DP World Tour Championship.

Jon Rahm gik sidste runde i fem slag under par og samlet 20 under par, var Rahm to slag bedre end Tyrrell Hatton og Alex Noren på den delte andenplads. Jon Rahm slutter på den samlede tredjeplads for sæsonen efter Ryan Fox på andenpladsen. Fox endte på 19. pladsen i turneringen.

Rory McIlroy endte på fjerdepladsen i 16 under par. Det var nok til den samlede sæsonsejr for nordireren, der tre gange tidligere har vundet titlen som Europas bedste. Ydermere er Rory McIlroy med den titel, den kun anden spiller, der i samme sæson vinder ranglisten på både DP World Tour og PGA Tour i USA.

De to danskere i turneringen sluttede flot. Rasmus Højgaard der endda døjede med et slemt maveonde fra morgenstunden, gik en rigtig god runde i fem slag under par på et fejlfrit scorekort, og kom ind på en delt syvendeplads. Rasmus Højgaard sluttede dermed også sæsonen på den 16. plads, han gik ind til turneringen med.

Thorbjørn Olesen gik sidste runde i tre under par og endte på en delt 30. plads. I det samlede regnskab kostede det to pladser, således at Olesen ender som sæsonens nummer 26.

For flere spillere er der slet ikke juleferie endnu. De næste to uger spilles der i sæson 2023 både i Sydafrika og Australien, hvor de fire turneringer er kosanktioneret med DP World Tour.

Related posts

X