RAHM OG THOMAS SNYDT PÅ MÅLSTREGEN

RAHM OG THOMAS SNYDT PÅ MÅLSTREGEN

Af Søren Amstrup

De to favoritter, verdens nummer to og tre, måtte se sig snydt til allersidst. De endte side om side og måtte lade sig nøje med en delt andenplads, da den 28-årige Patrick Cantlay tog sin tredje sejr på PGA Tour med en super-søndag.

Både Jon Rahm og Justin Thomas startede ellers flot ud, og efter de første ni huller var de henholdsvis fire og tre under par dagen og lå side om side på 22 under par. Patrick Cantlay startede to slag efter Rahm og tre slag efter Thomas, og han var 20 under for dagen, to slag efter de førende inden banens sidste ni huller.

Læs også: McGowan stjal sejren på sidste hul

Men mens hverken Rahm eller Thomas kunne få noget til at ske på bag-ni på Sherwood Country Club, så listede Cantlay stille og roligt forbi med fire birdies mellem 11 og 15, og han tillod sig endda en bogey på 16, der ikke endte med at koste noget. De to førende gik nemlig bag-ni i par, og på den måde sneg Cantlay sig op på førstepladsen og tog sejren med et enkelt slag. Cantlay endte i 23 under par, syv under for dagen, mens de to favoritter endte i 22 under par.

Patrick Cantlay rykker op på verdensranglistens niendeplads og FedEx Cup’ens andenplads.

Phil Mickelson og Tiger Woods gik finalerunden sammen. Førstnævnte gik i seks over par, mens Tiger gik i to over, og begge endte blandt feltets ti sidste. Russell Henley, Cameron Smith, Ryan Palmer og Bubba Watson delte fjerdepladsen i 19 under par, fire slag efter Cantlay.

Slutstilling Zozo Championship

Relaterede artikler

X