Rasmus Højgaard leverede dagens runde i Qatar

Rasmus Højgaard leverede dagens runde i Qatar

Efter en ordinær runde torsdag af Rasmus Højgaard, så viste verdens nummer 68 at han er den højst placerede spiller til start i Qatar Masters. Højgaard var rundt i 66 slag, men skulle lige i gang med dagens runde. Efter en tidlig bogey var han over par efter seks huller, men derfra spillede han stort set fejlfrit. Birdies på hul 7, 10 og 14 inden han chippede i for en eagle på det korte par-4 hul 16. Han sluttede med to birdies, og rykkede hele 62 pladser frem på leaderboardet til en sjetteplads inden weekenden.

Rasmus Højgaard er blot fire slag fra førstepladsen, så han har alle muligheder for at levere endnu et topresultat her i begyndelsen af 2024. Højgaard er dog ikke den bedst placerede dansker. Niklas Nørgaard fulgte op på sin fine åbningsrunde, og han er nummer fire, et slag bedre end sin landsmand. Niklas Nørgaard brugte 70 slag i dag, og sammenlignet med de andre der spillede om eftermiddagen, var det en af de bedre runder.

Seks af de syv danskere klarede cuttet, og det er værd at bemærke Søren Broholt Lind. Odder-spilleren spiller sin første sæson som DP World Tour-spiller, og turneringen i Qatar er hans første i år. Efter en forfærdelig start torsdag, hvor han var fem over par efter 13 huller, fik han pludselig vendt spillet og fundet de nødvendige birdies. Han var fem under par på de sidste fem huller torsdag, og i fredagens runde kom han rundt tre slag under par. Det placerer ham på en 23. plads inden weekenden. Broholt Lind nåede at spille to mindre DP World Tour-turneringer før jul med en 18. plads på Mauritius som bedste resultat.

Søren Kjeldsen, Marcus Helligkilde og Jeff Winther er også videre, mens Sebastian Friedrichsen ikke klarede cuttet.

Related posts

X