RASMUS HØJGAARD SIGTER MOD NY PODIEPLADS

RASMUS HØJGAARD SIGTER MOD NY PODIEPLADS

Af Mogens Nielsen

Rasmus Højgaard er efter flot spil på specielt de sidste ni huller i Tjekkiet alene på tredjepladsen. Sammen med Højgaard kom også Poke og Haastrup med til finalerunderne, mens Emily K. Pedersen er videre på ugens LET tour i Frankrig.

Mens tvillingebror Nicolai desværre missede cuttet i Made In Denmark, går det andeledes godt for Rasmus Højgaard på Challenge touren i Tjekkiet. Rasmus gik anden runde i bare 66 slag og er nu totalt syv under par og alene på tredjepladsen. Efter de første ni huller med start fra tiende i en under par, lavede Rasmus fire birdies hjemad og cruisede op gennem feltet uden at hilse på de mange han passerede.

Læs også: Simonsen: Hellere bedste dansker på søndag

Rasmus har ikke kategori til Challenge touren, men kan få syv invitationer i sæsonen, udover de starter der gives i ugen efter en top 10 placering.

Læs også: Jeff fandt Winthervejen i Himmerland

Benjamin Poke gik sin runde i par 71, og er samlet to under par, der rækker til en delt 28. plads. Endelig er også Mark Haastrup videre. Mark var undervejs udenfor cutgrænsen, men fik med fire under par på de sidste ni – banens første ni – spillet sig til en runde i 70 og er samlet i et slag under par på en delt 37. plads.

Anden runde blev derimod et farvel til både Martin Ovesen og Marcus Helligkilde, der sluttede i henholdsvis to og otte over par, mens cuttet faldt i par og blev klaret af 71 spillere.

D+D Real Czech Challenge, Stilling og Livescoring

LET spiller i denne uge Jabra Ladies Open i Frankrig, der også tæller til LETAS, der er adgangsgivende til LET. Her har Emily K. Pedersen efter runderne 75 og 74 kvalificeret sig til lørdagens finalerunde. Syv slag over par på en delt 47. plads, er Emily 12 slag fra den førende franskmand, amatøren Pauline Roussin Bouchard.

Emily og det øvrige felt i Frankrig kan følges her

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------