REGN STOPPER CZECH MASTERS

REGN STOPPER CZECH MASTERS

Af Mogens Nielsen

Regn lige fra morgenstunden stoppede stort set hele eftermiddagsholdet i Czech Masters, hvor de to danskere fredag tilsammen blot nåede fem huller. Englænder nåede inden da ind med 65 og fører. Også Challenge Tour er ramt af forsinkelser.

Lucas Bjerregaard nåede tre huller og Jeff Winther bare to huller, da banen i D+D Real Czech Masters klokken 14:45 var så oversvømmet, at dagens spil blev indstillet. Inden da havde det regnet næsten uafbrudt fra morgenstunden.

Lucas er en over par for de tre huller og samlet på en delt 14. plads i to under par. Jeff har gået begge sine huller i par, men er samlet to over og nede som delt nummer 70, der er udenfor cutgrænsen ved top 65 og lige. Slattery var endda allerede efter 11 huller syv under og otte under med to huller at gå.

Englænderen Lee Slattery (Billedet) nåede fredag formiddag at gå sin runde i 65 slag og han fører i de syv under, som runden var i. Han er dog også den eneste af de otte øverste i stillingen, der har gået alle 36 huller.

Stillingen kan ses her, hvor spillet genoptages lørdag morgen klokken 07:30 om vejret ellers vil.

Også Challenge Touren, de er i Frankrig er ramt af forsinkelser. Her otte danskere med og en enkelt er blandt de førende. Denne turnering kan du læse om senere fredag, hvor vi dog ikke forventer, alle når ind fra anden runde.

Cordon Golf Open kan følges her

Relaterede artikler

X