REN FESTFYRVÆRKERI VED SCOTTISH OPEN

REN FESTFYRVÆRKERI VED SCOTTISH OPEN

Af Peter Skott Carlsen.

118 spillere under par, to gange hole in one og Lucas Bjerregaard og Jeff Winther i forrygende spillehumør. Det var virkelig golf på absolut højeste niveau, da sæsonens tredje Rolex Series turnering, Aberdeen Standard Investments Scottish Open, begyndte torsdag.

Det er ikke de store resultater, som Lucas Bjerregaard har leveret på det seneste, men på The Renaissance Club lød scoren på 66 slag (-5), og det var uden en eneste bogey på scorekortet. Det samme leverede Jeff Winther, og den danske duo er en del af 18. pladsen.

– Læs mere: Højgaard påny med fremme på Challenge Touren

Der  er 156 spillere til start, og af dem var hele 118 under par på åbningsrunden, hvor Romain Wattel, Nino Bertasio, Edoardo Molinari og Matt Kuchard var bedst af alle i -8. Med så mange spillere under par, ser cutgrænsen lige nu ud til at ende på -3, og derfor har Søren Kjeldsen (-1), Joachim B. Hansen (par) og Thomas Bjørn (+2) brug for en god runde under par fredag for at klare cuttet.

– Læs mere: EM-herrer og piger i semifinalerne

Stod man som tilskuer ved hul 15, fik man virkelig en på opleveren, hvis man så da Kalle Samooja og Trevor Immelman slog deres teeslag. De lavede nemlig hver deres hole in one, men mon ikke de havde håbet, det var sket på hul 17 i stedet, hvor der er en BMW på højkant.

Udover de mange dollars og point på spil, er der også tre pladser i The Open til de tre bedst placerede spillere i top-10, der ikke er allerede er kvalificeret. Skulle turneringen stoppe efter 18 huller, ville pladserne gå til tre af de førende, Romain Wattel, Nino Bertasio og Edoardo Molinari.

Anden runde kan følges live på Viasat Golf og Viaplay.dk fredag fra kl. 11:30.

Aberdeen Standard Investments Scottish Open, leaderboard.

Relaterede artikler

X