RESULTATER FRA SKOLEDAG 2

RESULTATER FRA SKOLEDAG 2

Af Mogens Nielsen

Kun to danskere ligger umiddelbart til at komme videre til Final Qualifying fra denne uges Second Stage på Tourskolen. Der mangler dog resultat fra en bane med fire danskere.

12 danskere startede torsdag ud på Second Qualifying Stage på fire spanske baner. Der er 20 pladser at spille om på hver af de tre baner og 19 på den sidste. Ved delte placeringer spilles der omspil om de sidste pladser.

Fredag blev anden runde afviklet med stor tidsforskel i rapporteringen fra banerne. Generelt ser det ikke specielt godt for de danske muligheder. Dog ligger et par spillere lunt i feltet i forhold til at få chancen i næste uges Final Q. Andre har en chance og atter andre ser ud til allerede midtvejs at have forspildt chancen i denne omgang.

Læs også: Skuffende start på Tourskolen

På Desert Springs Golf Club spiller både Niklas Nørgaard Møller (Billedet) og Peter Launer Bæk. Og netop de to har gode muligheder, idet de ligger side om side på en delt ottendeplads. Efter begge fredag var rundt i en over par, og nu er i samlet tre under par, ligger de tre slag på den rigtige side af ‘cuttet’.

Blandt de øvrige ti danskere er Nicolai Tinning og Marcus Helligkilde begge fire slag fra de kvalificerende pladser, mens fire spillere er fem eller flere slag fra. Som nævnt er der to runder til at hente de fornødne slag. Der er endnu ingen rapportering fra anden runde på Alenda banen, hvor Mark Haastrup, Nikolai Kristensen, Lasse Jensen og Morten Ørum spiller. Efter torsdagens første runde var Haastrup bedst placeret af de nævnte på en delt 28. plads.

Der er endnu ingen meldinger fra banen, men et godt bud kan være, at runden er indstillet grundet vejrliget. Golfavisen.dk opdaterer når (og hvis) der kommer nyt.

Stilling og scores på de fire baner kan ses her:
Alenda Golf
Club de Golf Bonmont
Desert Springs GC
Las Colinas G&CC

 

Relaterede artikler

X