Ryder Cup-kaptajn udtager Højgaard til Hero Cup

Ryder Cup-kaptajn udtager Højgaard til Hero Cup

Til januar spilles der Hero Cup i Abu Dhabi, hvor det kontinentale Europa møder Storbritanien og Irland i en slags opvarmning til Ryder Cup i det nye år. Man har således udtaget spillere, der potentielt kan komme i betragtning til den store kamp mod amerikanerne i Rom.

For det kontinentale Europa er Rasmus Højgaard udtaget, og dermed får han mulighed for at vise sin hulspilsform frem foran Ryder Cup-kaptajn Luke Donald. Han er nemlig en del af udtagelsen af holdene, der hver især får en Ryder Cup-stjerne som spillende kaptajn. Rasmus Højgaard får således Francesco Molinari som spillende kaptajn, mens Tommy Fleetwood står i spidsen for Storbritanien & Irland.

– Vi har alle tænkt, at det var vigtigt at kombinere erfaring og ungdom, og jeg tror, at vi har fundet den balance med en blanding af majorvindere og Ryder Cup-spillere i fællesskab med gutter, der håber på at tilspille sig en plads i Rom næste år, udtaler Luke Donald.

Det kontinentale hold består af Francesco Molinari, Thomas Detry, Rasmus Højgaard, Adrian Meronk, Guido Migliozzi, Alex Noren, Victor Perez, Thomas Pieters og Sepp Straka. Storbritanien & Irland består af Tommy Fleetwood, Ewen Ferguson, Tyrrell Hatton, Shane Lowry, Robert MacIntyre, Seamus Power, Callum Shinkwin, Jordan Smith og Matt Walace.

Begge hold har en ledig plads på holdet, som tildeles senere.

 

Related posts

X