Sergio Garcia kvalificerer sig til US Open

Sergio Garcia kvalificerer sig til US Open

Sergio Garcia har spillet med i US Open hvert år siden 2000, og efter en succesfuld kvalifikation mandag skal han spille med for 24. år i træk. Spanieren var for første gang ikke kvalificeret via verdensranglisten eller via hans Masters sejr i 2017, og efter skiftet til LIV Golf Tour, var en tur gennem kvalifikationen den eneste måde han kunne komme med i juni måneds major.

Garcia spillede med i en stærk besat “Final Qualifying”, hvor 120 spillere kæmpede om otte pladser. En lang række PGA Tour spillere var med på Northwood Club and Bent Tree Country Club i Texas, ligesom den danske collegespiller, Rasmus Neergaard-Petersen var med. Neergaard-Petersen havde spillert sig videre fra Local Qualilfying, men efter en god første runde formåede han ikke at slutte i top-8, da anden runde endte i par, og danskeren dermed var seks slag fra en plads i US Open.

Garcia, der nu er nummer 206 i verden, leverede to runder i 66 slag, og sikrede sig pladsen til US Open med denne birdie.

Sergio Garci er fem gange sluttet i top-10 ved US Open, hvor tredjepladsen i 2005 er hans bedste resultat. Sidste år missede han cuttet.

Ud over Garcia kom Carson Young, Austin Eckroat, Brent Grant, Paul Haley, Roger Sloan, Hank Lebioda og Jakob Solomon videre.

US Open spilles fra den 15. – 18. juni på Los Angeles Country Club. Der er endnu ikke nogen danskere, der er kvalificeret til turneringen.

Related posts

X