SIMONSEN HELT FREMME I SÆSONFINALE

SIMONSEN HELT FREMME I SÆSONFINALE

Af Peter Skott Carlsen.

En dansk trio jagter på Mallorca drømmen om et Europa Tour kort, og det var Martin Simonsen, der fik den bedste danske start på Challenge Tour Grand Final.

Det er familien bag Porsche, der står bag Club de Golf Alcanada på Mallorca, og de er værter for de 45 spillere, der skal fordele 15 Europa Tour kort blandt sig. På det fornemme anlæg gik Martin Simonsen en flot åbningsrunde i 70 slag (-1), og derfor er han helt fremme på fjerdepladsen. Det blev den eneste danske score under par, da Benjamin Poke var rundt i +2, mens Rasmus Højgaard skulle bruge et slag mere, og de er placeret som henholdsvis nummer 15 og 23. Resultaterne efter første runde gør, at ingen fra den danske trio lige nu er inde i billedet til et Europa Tour kort.

– Læs mere: Comeback sender JB tæt på top-10 i Tyrkiet

Mens danskerne kæmper for deres Europa Tour kort, så er Francesco Laporta allerede sikker på sit, da han inden turneringen er nummer to på ranglisten. Fornylig vandt han i Kina, og det gode spil fortsætter i denne uge, hvor han efter en runde i -3 er alene på førstepladsen.

Challenge Tour Grand Final, leaderboard.

Relaterede artikler

X