SKIDT DANSK DAG I SKOTLAND: KUN JEFF KLAREDE CUTTET

SKIDT DANSK DAG I SKOTLAND: KUN JEFF KLAREDE CUTTET

Af Nicolai Jaquet
Jeff Winther er ene dansker i weekenden ved Scottish Open efter en skuffende dag, hvor Lucas Bjerregaard ikke kunne følge op på den gode første runde.

Med en bogeyfri første runde var forventningerne til Lucas Bjerregaard høje, inden danskerens anden runde ved Rolex Series turneringen Scottish Open.

Lidt for mange bogeys sneg sig dog ind på kortet, og selv tre birdies kunne ikke redde ham fra at misse cuttet med bare et slag. Samlet fire under – men en runde i en over par.

Der bliver nemlig scoret rigtig lavt på The Renaissance Club, hvor fem under blev cutgrænsen. Det er uhørt lavt og vidner lidt om, hvor mange birdies der bliver lavet i det skotske denne uge.

LÆS: Helligkilde i god position inden weekenden

Det gælder også de førende, og således føres turneringen allerede efter to runder i hele 14 under par. Lee Slattery og Erik Van Rooyen gik syv under, mens Bernd Wiesberger var hele 10 under par. De tre fører  med to slag til Nino Bertasio og en velspillende Henrik Stenson, der var seks under fredag.

Jeff Winther er eneste dansker i weekenden. Han er samlet syv under efter en runde i to under. Det er en delt 41. plads.

LÆS: Danske piger klar til finalen: Herrerne tabte

Joachim B. Hansen og Søren Kjeldsen klarede ikke cuttet, mens Thomas Bjørn trak sig under anden runde. Han døjer stadig med lidt efterveer fra sin skade i foden.

Stillingen, Aberdeen Standard Investments Scottish Open

Relaterede artikler

X