SKJOLDENÆSHOLM LUKKER

SKJOLDENÆSHOLM LUKKER

Af Kim Henningsen

Sjælland mister formentlig to golfbaner og med sikkerhed en klub ved årsskiftet, når Skjoldenæsholm Golfklub på Midtsjælland lukker og slukker.

Formanden for Skjoldenæsholm Golfklub, Rune Nørgaard, bekræfter over for golf.dk, at det er slut:

-Der er ikke opbakning til nogen løsning, og golfklubben er på vej mod en truende konkurs, idet vi mangler de sidste penge til at betale lønninger til medarbejderne i december. Så det slutter helt automatisk nu, siger han.

Klubbens og to baners fremtid har været uklar i flere måneder, efter at kommunen droppede et tilsagn om at tillade byggeriet af helårsboliger tæt på banen. Det byggeri skulle ellers have stoppet flere års røde tal på bundlinjen hos ejerne.

En af ejerne, Flemming Jørgensen, ærgrer sig frygteligt over, at klubben ikke fortsætter, men skyder på sn.dk med skarpt:

-Jeg synes, det er en katastrofe, at vi ikke har fået det til at lykkes. Der er mange, der har nydt godt af at spille golf på to baner til samme billige penge, andre klubber tager for bare en enkelt, men de har glemt, hvem der betalte gildet. Det var os som ejere, og nu må det være nok. Vi vil ikke længere skyde penge i et sort hul, siger Flemming Jørgensen til netmediet.

Hvad der skal ske med arealerne, der rummer Old Course fra 1992 og den meget roste Robert Trent Jones-bane fra 2006, er nu op til ejerne.

Relaterede artikler

X