SKOTSK LEGENDE HOLDER FOREDRAG I DANMARK

SKOTSK LEGENDE HOLDER FOREDRAG I DANMARK

Colin “Monty” Montgomerie er den eneste golfspiller i verden, der to gange har leveret det afgørende putt i Ryder Cup. Nu tager skotten på foredragstur i Aalborg og København. Det skriver Tikko i en pressemeddelelse.

Montgomerie har været en af de helt store profiler i golfsporten, siden han i 1988 blev professionel på European Tour og kåret som årets rookie.  Den skotske legende vil i sit foredrag tage publikum med ind i maskinrummet på sin imponerende karriere. Han lover samtidig at dele ud af tips og tricks, så alle tager hjem med styrket tro på deres eget golfspil.

– Alle gæsterne forlader dagen med en fornyet positivitet og tro på deres golfspil. Sammen med at lære nye tips vil jeg også dele anekdoter fra mere end 30 år på European and PGA Champions Tour, siger Colin Montgomerie, der i 2004 blev tildelt den britiske ridderorden.

I sin karriere vandt han Tourens samlede pengeliste intet mindre end otte gange. Han sejrede 31 gange på Europa Touren og var i næsten 400 uger en fast bestanddel af verdensranglistens top-10. Colin Montgomerie vil naturligvis også fortælle om Ryder Cup-triumferne, hvor skotten var en magtfaktor med otte optrædener som spiller. Aldrig er han gået fra banen i sine singler med et nederlag, og som den eneste nogensinde kan Monty bryste sig af to gange at have leveret det Ryder Cup-vindende putt – i 1997 og i 2004.

Dertil vandt han i 2018 Shipco Masters en turnering på Senior Touren afviklet på Simon’s Golf Club i Nordsjælland.

– Jeg har gode minder om at spille i Danmark, især at vinde i 2018 på Simon’s Golf Club, og jeg har altid følt mig meget, meget velkommen. Derfor glæder jeg mig også til at komme tilbage, siger Colin Montgomerie, der på scenen bliver flankeret af den tidligere professionelle golfspiller og nuværende golfkommentator, Thomas Heiredal, som moderator.

Related posts

X