SOLHEIM CUP UDEN DANSKERE

SOLHEIM CUP UDEN DANSKERE

Af Peter Skott Carlsen.

På en pressekonference har kaptajn Catriona Matthew sat navne på sine fire wild cards, og dermed er det europæiske hold til Solheim Cup komplet. Desværre er der ingen danskere blandt de 12 spillere.

Den 13.-15. september bliver Solheim Cup spillet på Gleneagles (Centenary Course) i Skotland, og da den europæiske kvalifikation sluttede søndag var Carlota Ciganda, Anne Van Dam, Caroline Hedwall, Charley Hull, Georgia Hall, Azahara Munoz, Caroline Masson og Anna Nordqvist kvalificeret, og mandag blev der så sat navne på fire wild cards. De gik til Celine Boutier, Jodi Ewart Shadoff, Bronte Law og Suzann Pettersen.

– Læs mere: Patrick Reed vandt spændende Northern Trust finale

Da Suzann Pettersen nu er en af spillerne, vil hun ikke længere være vicekaptajn, som hun ellers var udpeget som. Ny vicekaptajn er i stedet Mel Reid, der vil være det sammen med Dame Laura Davies og Kathryn Imrie.

Det amerikanske hold, der har Julie Inkster som kaptajn, er endnu ikke fuldtalligt. Sidste mulighed for kvalifikation er CP Women’s Open i Canada fra slutter den 26. august. Sikkert er det dog, at Lexi Thompson, Nelly Korda, Danielle Kang, Lisette Salas og Jessica Korda allerede nu er sikre på deres deltagelse.

Foto: Ladieseuropeantour.com.

Relaterede artikler

X