Santander
header abonnemnt teaser
SPANSK OPVISNING OG DANSK OP OG NED

SPANSK OPVISNING OG DANSK OP OG NED

Af Søren Amstrup

Lørdagen bød på spansk opvisning, da tredje runde af The Players Championship afvikledes på TPC Sawgrass ved Jacksonville i Florida. Jon Rahm gik dagens bedste runde, og Thorbjørn faldt tilbage, mens Lucas avancerede marginalt.

Ukarakteristisk for Thorbjørn Olesen blev det en dag helt uden birdies på kortet, og det var primært puttingen der svigtede denne lørdag. For-ni bød på tre bogies, og 11. hul blev til en tur i vandet. Det endte med en fjerde bogey, hvoraf de to var på par fem huller, og danskeren raslede ned på en delt 62. plads, hele 42 pladser lavere end efter anden runde.

Landsmanden Lucas Bjerregaard havde en noget bedre dag på den ikoniske bane. Tre birdies og en eagle noterede danskeren, men det blev ligeledes til tre bogies, og på den måde avancerede Lucas til en delt 24. plads efter en runde i to slag under par. Lucas Bjerregaard kan for første gang blive den højst placerede dansker på verdensranglisten søndag. Det kræver, at Thorbjørn slutter værre end delt 60’er, og samtidig skal Lucas have 18. pladsen alene eller bedre.

Rory McIlroy og Tommy Fleetwood, to europæiske Ryder Cup helte fra Paris, startede dagen side om side på 12 under par. Begge spillere kom skidt fra start med tidlige bogies, og Fleetwood var to over par efter de første ni. Men på bag-ni fik han med fire birdies kæmpet sig tilbage, og han endte sin runde i to slag under par. Dermed er englænderen 14 under for turneringen. Det samme er Rory efter en noget mere stabil dag. To bogies og fire birdies kunne nordireren notere på sit scorekort, og han er, efter en runde i to under, et enkelt slag efter den førende spiller.

De må nemlig begge kigge op til Ryder Cup kammeraten Jon Rahm, der var helt forrygende lørdag eftermiddag. Den spanske komet gik en fabelagtig runde i otte slag under par, og han spillede sig fra en 10. plads op til leaderboardets top  i 15 under par. Et slag bedre en McIlroy og Fleetwood. Det bliver sidstnævnte og Rahm, der søndag skal ud i førerbolden.

Jason Day lurer på 12 under, mexicanske Abraham Ancer er på 11 under, og så følger seks amerikanere, bl.a. Furyk, Dustin Johnson og Keegan Bradley på 10 under par.

Der er med andre ord lagt i kakkelovnen til en dramatisk finalerunde på TPC Sawgrass. Du kan følge dramaet på GolfTV og på Eurosport 2.

Leaderboard The Players Championship

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------