SPIETH OG WESTWOOD MED HOVEDROLLER HOS ARNOLD PALMER

SPIETH OG WESTWOOD MED HOVEDROLLER HOS ARNOLD PALMER

17 spillere er inden for fem slag af den førende Lee Westwood på Bay Hill, Arnold Palmers berømte hjemmebane, inden søndagens finalerunde, der bød på to holes-in-one, en skadet verdensetter og en stærk amerikaner, der gik efter greenen fra tee på et par fem hul.

Det amerikanske fænomen Bryson DeChambeau viste sig endnu en gang frem på PGA Touren. Denne gang ved tredje runde af Arnold Palmer Invitational på Bay Hill i Orlando, Florida. Den 27-årige amerikaner brugte meget af corona-pausen sidste år på at eksperimentere med styrke, svinghastighed og driver-præcision. Eksperimentet flyttede denne gang ud på banen i en tællende turneringsrunde, og da DeChambeau nåede til banens sjette hul, et par fem hul på 500 meter, der snor sig om en sø, tog han driveren ud af baggen, opildnede publikum, sigtede over søen og drivede bolden 330 meter tværs over søen og stod med 63 meter til flaget…

Han måtte “nøjes” med en birdie på hullet, men det var et af højdepunkterne på en begivenhedsrig lørdag på Arnold Palmers hjemmebane. Bryson gik en runde i 68 slag, fire under par, og han er et slag efter Lee Westwood, der trods tre bogies, endte med en fabelagtig runde i syv slag under par. Otte birdies og en eagle satte den 47-årige englænder på kortet, og han sprintede dermed helt i front på det stjernespækkede leaderboard. Westwood er 11 slag under par, og han pustes i nakken af DeChambeau og canadiske Corey Conners, der begge er 10 under par.

Læs også: Nanna og Nicole avancerede i Florida

Jordan Spieth lagde ud som lyn og torden og var tre under par efter blot to spillede huller. Efter en birdie på første, noterede den genopstandne Spieth en hole-in-one på hul to, et par 3 hul på godt 200 meter. Spieth har en 15. plads, en tredjeplads og en fjerdeplads i sine seneste tre starter, og på Bay Hill ser det ud til, at den tre-dobbelte major-vinder igen skal have en topplacering. Spieth er på en delt fjerdeplads i ni under par.

Keegan Bradley deler placeringen med Spieth i ni under, mens Rory McIlroy faldt tilbage efter en runde i par. McIlroy er delt syv’er i syv under, fire slag efter Westwood.

Thailandske Jazz Janewattananond gjorde Spieth kunsten efter med en 1’er på kortet. Sportens ultimative slag fandt sted på hul 14, og Jazz er delt syv’er side om side med blandt andre McIlroy.

Justin Rose er begyndt at finde tilbage til sin gode form, men englænderen måtte desværre trække sig på fjerde hul efter at have fået en forstrækning i ryggen på hul tre. Et hul hvor den tidligere verdensetter noterede en fem-dobbelt bogey.

Du kan følge afslutningen fra Bay Hill på GolfTV og Eurosport søndag aften, og leaderboardet kan studeres her.

Relaterede artikler

X