Santander
header abonnemnt teaser
STABIL LUCAS MED FIN START VED PLAYERS

STABIL LUCAS MED FIN START VED PLAYERS

Af Søren Amstrup

Thorbjørn Olesen og Lucas Bjerregaard endte begge i to slag under par ved første runde af The Players Championship. Dermed er begge danskere fint indenfor cutgrænsen på en delt 35. plads.

Vi fik det hele denne torsdag på TPC Sawgrass. Hole-in-one, albatross, masser af bolde i vandet og to danskere med flotte runder i et stærkt felt.

Thorbjørn var ude i første bold, og Lucas i den sidste. Du kan læse om førstnævntes runde i denne artikel fra GOLFavisen.

Lucas Bjerregaard startede på banens bag-ni, og her kom han flot fra start med en birdie på 11. Det blev dog til en bogey på 12., men da han nåede til banens signaturhuller 16 og især 17 med den spektakulære ø-green, satte danskeren trumf på. Hul 16 er et langt par 5 hul med vand i højre, og her slog Lucas sit tredje slag ind til seks meter, og birdieputtet holede han med usvigelig sikkerhed.

Mens Lucas stod på 16. skete dette på 17.

Det må have givet lidt sved på overlæben for Lucas, men den danske stjerne lagde sit wedgeslag mod ø-greenen fem meter fra pinden, og det endte med endnu en birdie foran det store publikum. Banens for-ni resulterede i en bogey på femte og en afsluttende birdie på niende. Dermed er de to danskere side om side inden fredagens anden runde. Her skal Lucas ud klokken 14.35 og Thorbjørn klokken 17.35.

Harris English’ guide til hvordan man sparer tre slag på et par fem hul!

The Players Championship føres af Tommy Fleetwood og Keegan Bradley i syv under par. De har et enkelt slag til Byeong Hun An fra Sydkorea, og på en delt fjerdeplads i fem under er spillere som Rory McIlroy og Ryan Moore.

Tiger Woods deler placering med danskerne på to under, mens Justin Rose, Phil Mickelson og Rickie Fowler er to over par. Stenson er tre over, Spieth fire over, og i den anden ende af leaderboardet er Dustin Johnson tre under ligesom Jon Rahm, Sergio Garcia, Patrick Reed og en række andre.

Du kan følge The Players Championship på GolfTV og Eurosport2. Leaderboardet kan studeres her.

 

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------