Strelasund
STARTTIDER I PGA CHAMPIONSHIP

STARTTIDER I PGA CHAMPIONSHIP

Af Mogens Nielsen

Skade forhindrer historiens første line up af samtlige verdens 100 bedste, når årets anden Major starter ud torsdag. Lucas og Thorbjørn er placeret i hver sin halvdel i de indledende runder.

For tørste gang nogensinde i en Major og givet også i nogen turnering overhovedet, lå det til at samtlige de hundrede første på verdensranglisten skulle starte ud torsdag i PGA Championship.

Men nummer fem på listen, vinderen fra 2017 Justin Thomas, måtte mandag desværre melde afbud på grund af en skade i håndleddet. Naturligvis er det stadig et stjernefelt der starter ud på Bethpage. Selv uden Thomas i feltet, er 33 Majorvindere til start og 11 spillere, der har ligget øverst på verdensranglisten. Endvidere er 60 medlemmer af European Tour med.

Læs også: Ugens Europiske ranglister

Tiger Woods vandt årets første Major, Masters på Augusta National, og han har nu for første gang i 13 år chancen for igen at tage to Majors i træk. Tiger skal spille i bold med Brooks Koepka og Francesco Molinari. Det er helt naturligt, da man så har alle regerende Majorvindere i samme bold.

Lucas Bjerregaard og Thorbjørn Olesen er placeret i hver sin del af feltet i de to indledende runder. Der bliver altså en dansker at følge en stor del af begge dage. Lucas er kommet i bold med amerikanerne Troy Merrit og J. B. Holmes, og bolden går torsdag ud klokken 14:24 dansk tid og fredag klokken 19:49.

Thorbjørn Olesen skal også ud med to amerikaneren, nemlig Joel Dahmen og Ryan Moore. Torsdag har de tre starttid klokken 18:43 og fredag bliver det klokken 13:18.

Som altid i en Major er der 100 verdensranglistepoint til vinderen og der er point til alle, der når finalerunderne uanset antal. Som specielt for majors er der også tællende pengepræmier til de spillere, der misser cuttet. Formentlig i omegnen af 3.000 euro til hver. I fjor fik Brooks Koepka 1,98 millioner dollars for sejren og det bliver ikke mindre i år.

Alle starttider kan ses via dette link, hvor der også er fane til turneringens livescore og meget mere.

Viasat Golf sender direkte fra PGA Championship fra klokken 19:00 både torsdag og fredag.

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------