STJERNEGOLF FEJRER REKORDÅR MED BREAKING NEWS

STJERNEGOLF FEJRER REKORDÅR MED BREAKING NEWS

Med 1,5 millioner indsamlede kroner til KidsAid overgik Stjernegolf endnu engang sig selv. Så hvorfor ændrer på en så bragende succes, der giver unikke oplevelser til børn og unge landet over? Nej, derfor afvikles Stjernegolf 2018 igen i unikke rammer på Himmerland Golf & Spa Resort fra 1-2 juni næste år. 

Stemningen var som altid i top blandt deltagerne i 2017-udgaven af Stjernegolf på Himmerland Golf & Spa Resort. Smil var der også hos arrangøren KidsAid, der kan konstatere at weekendens arrangement har genereret mere end 1,5 millioner kroner til organisationens arbejde. 

De smukke rammer i Nordjylland danner altid base for en god weekend. En weekend hvor golf er i naturlig fokus, men også den traditionelle gallafest med tilhørende auktion er fast inventar. 

Den traditionelle gallafest i forbindelse med Stjernegolf var fyldt med underholdning fra Medina, Coco, Brian Lykke, Ericka Jane, Henrik Svanekiær, Sko & Torp, danserne fra Indigo Movement, Safri Duo, Poul Krebs, Lis Sørensen, Mads Langer, Uffe Holm og The Antonelli Orchestra. Ja, man bliver helt forpustet, for derudover var der også godt gang i den, da den traditionsrige auktion med en lang række eftertragtede effekter blev afviklet. Arrangøren, KidsAid, blev blæst bagover af auktionens flotte udbytte, hvilket giver organisationen gode  muligheder i arbejdet med at give syge børn unikke oplevelser. 

 ”Vi er lige dele stolte og ydmyg over weekendens arrangement. Stolte over de mange positive tilkendegivelser vi har fået fra deltagere, publikum og samarbejdspartnere. Ydmyg over det store beløb vi er blevet tilgodeset med via blandt andet auktionen. Et beløb der med garanti vil komme til at være til stor glæde, når vi anvender det til en række gode formål,” udtaler Bestyrelsesformand i KidsAid Søren Bach. 

Igen i år løb Fodboldholdet anført af Thomas Sørensen med trofæet. Bedste spiller var Michael Johansen. 

Om KidsAid:

KidsAids primære formål er at skabe trivsel, håb og glæde for syge og udsatte børn og unge i Danmark.

KidsAid har eksisteret siden år 2000. Founder og bestyrelsesformand Søren Bach fik ideen om at kombinere sin hobby golf med velgørenhed og deraf udsprang Stjernegolf. Stjernegolf er Danmarks største tilbagevendende charity golfevent og er flagskibet i KidsAid. 

Eksempelvis inviterede KidsAid i sommeren 2017 en gruppe børn med til Justin Bieber-koncert i Aarhus, det kalder vi KidsAids unikke oplevelser. 

 Med støtte fra KidsAid har børneafdelinger på landets hospitaler haft mulighed for at implementere forskellige tiltag, der alle har forbedret børnenes ophold. Netværket omkring KidsAid er afgørende for at kunne hjælpe syge børn og unge. Vi har skabt en unik kreds af personer blandt kultur-, sport og erhvervsfolk, som er med til at gøre en forskel. KidsAid samler penge ind via vores kreative arrangementer lige fra talkshows og golfturneringer til en cykeltur tværs over USA alt sammen for velgørenhed.

Relaterede artikler

X