STRIBEVIS AF DANSKERE VISER GOD FORM PÅ CHALLENGE TOUREN I FINLAND

STRIBEVIS AF DANSKERE VISER GOD FORM PÅ CHALLENGE TOUREN I FINLAND

Af Peter Skott Carlsen

Der er virkelig mange danske spillere at holde øje med på Challenge Touren i år, og flere af dem er inde i en god formkurve henover sommeren. De seneste to uger er det blevet til top-10 resultater i Frankrig og Sverige, og i denne uge er der så hele ti danskere at følge i Vierumäki Finnish Challenge. Turneringen begyndte torsdag, og hovedparten af danskerne var under par.

Godt halvanden times kørsel fra Helsinki finder man Vierumäki Resort, og leverede både Oliver Suhr og Rasmus Hjelm en åbningsrunde i 69 slag (-3), hvilket placerer dem på en 22. plads. Lige efter dem finder man Europa Tour spilleren Jeff Winther i -2, mens Mads Søgaard, Morten Ørum Madsen, Martin Simonsen og Martin Ovesen alle var rundt i -1. De er nummer 60, og dermed lige akkurat indenfor for den nuværende cutgrænse, mens Joachim B. Hansen lige præcis er udenfor. De eneste to danskere over par var Mark F. Haastrup i +1, og så havde Niklas Nørgaard Møller en skidt runde i +6.

– Læs mere: Emily, Nicole og Thorbjørn på store opgaver

De første 18 huller viste, at der sagtens kan skydes lave runde på banen i Finland, og hele ti spillere deler førstepladsen i -5.

Vierumäki Finnish Challenge, leaderboard.

Relaterede artikler

X