SUPERRUNDE GAV SPANSK SEJR I SKOTLAND

SUPERRUNDE GAV SPANSK SEJR I SKOTLAND

Af Mogens Nielsen

Spanieren Adrian Otaegui spillede en suveræn finalerunde i 63 og vandt Scottish Championship fire slag foran den nærmeste blandt fire englændere på de følgende pladser. Simonsen faldt tilbage, men kommer hjem ved point til OWGR.

Allerede på de forreste ni huller, satte spanske Adrian Otaegui spurten ind. Fem under par ved turnen blev til syv under efter 13 huller og efter 18 huller, lød scoren på ni under par, 62 og en totalt på 23 under. Dermed tog Otaegui sin tredje sejr på European Tour efter de første i henholdsvis 2017 og 2018. Hele ti birdies og bare en bogey blev der noteret undervejs.

Før finalerunden dominerede de engelske spillere toppen af leaderboarded. Det blev da også englændere på de næste fire pladser med Matt Wallace som toer i 19 under, og herefter Aaron Ray i 17 under på tredjepladsen (Tredje podie på fire uger), samt Chris Paisley og Garrick Porteous på den delte fjerdeplads i 16 under par.

Læs også: Moving Day i The CJ Cup

Martin Simonsen gik sidste runde i par. En birdie og en bogey i løbet af de første syv huller og par for resten lød runden i. Med lave scores i toppen, kostede det 15 pladser i det endelige resultat, hvor Simonsen sluttede på en delt 25. plads. Men nok til 1,23 point til verdensranglisten og dermed en fremgang på omkring 40 placereringer der.

Benjamin Poke sluttede med en runde i en under par, 71. Scorekortet viser tre bogies og fire birdies, men trods Poke brød par, kostede det nogle pladser i stillingen til en endelig delt 56. plads, samlet tre under par for de fire runder.

Scottish Championship, Resultat

Relaterede artikler

X