SVENSKE STJERNER TIL MADE IN DENMARK

SVENSKE STJERNER TIL MADE IN DENMARK

To af de bedste golfspillere “Made in Sweden”, har sat kryds ud for Made in Denmark i deres kalender for sensommeren, så tilskuerne kan nu også glæde sig til at opleve både Robert Karlsson og Peter Hanson på Backtee Course i Himmerland Golf & Spa Resort i næste måned.

Tilsammen har de rutinerede herrer spillet flere end 830 turneringer på European Tour, og vundet 17. Fire gange – to gange hver – har de repræsenteret Europa ved Ryder Cup.

45-årige Robert Karlsson er den mest vindende svensker på Europatouren med 11 sejre, fire færre end den mest vindende skandinav, Thomas Bjørn. I 2008 havde Karlsson sin klart bedste sæson på The European Tour, dengang endte han som samlet vinder af Order of Merit.

– Jeg ser frem til at spille Made in Denmark i år. Jeg har hørt så meget godt om turneringen, så det bliver en fornøjelse at komme til Danmark og opleve stemningen på Himmerland Hill, siger Robert Karlsson.

Karlssons otte år yngre landsmand Peter Hanson sluttede seks sæsoner i træk i top 20 på Race to Dubai, og var med på de vindende Ryder Cup hold i både 2010 og 2012. Peter Hanson ser også frem mod at opleve stemningen i Himmerland, som nok er noget anderledes end sidst han var på de kanter.

– Jeg spillede min første turnering på Challenge Touren i Himmerland tilbage i 1996, så det bliver sjovt at komme tilbage og spille Made in Denmark, siger Peter Hanson.

Det er altså to spillere med imponerede golfkarrierer, der er med i Made in Denmark, og det bliver en fornøjelse at følge dem på Himmerland Golf & Spa Resort.

– Vi er rigtig glade for, at Karlsson og Hanson kommer til Made in Denmark. Det betyder meget for turneringen at vi kan præsentere nogle af de største svenske navne, desuden er de to jo altid en fornøjelse at følge på en golfbane, så tilskuerne kan godt glæde sig, siger Promotor Flemming Astrup.

Har du endnu ikke sikret dig en billet kan den købes via Billetnet

Relaterede artikler

X