TAG ET SKRIDT UD OVER DET SÆDVANLIGE MED ECCO S-DRIVE

TAG ET SKRIDT UD OVER DET SÆDVANLIGE MED ECCO S-DRIVE

Den innovative danske skofabrikant ECCO Golf er klar med den futuristiske ECCO S-DRIVE; den seneste revolution i firmaets linje af trendsættende golfsko.

ECCO S-DRIVE trodser konventionerne. Det er langt fra en traditionel golfsko.

Det danske firmas designteam har sat nye standarder med en sko, der har spilbarhed som en kerneværdi.

Designet henter inspiration fra de bedste elementer af løbe- og performancesko. Resultatet er en super-letvægts struktur, der giver exceptionel bevægelighed og en dynamisk performance.

Skoens kvaliteter stammer fra dens alternative påvirkning. Til forskel fra nogle traditionelle golfsko, har ECCO S-DRIVE en simplificeret snørekonstruktion med færre huller og ingen selvstændig tå, hvilket giver en uovertruffen og behagelig pasform, der smuger sig om foden.

Systemet gjorde det også muligt for designteamet at fjerne tungen, hvilket reducerer mængden af materiale og i sidste ende giver en bedre lukning.

En glattere overgang fra hæl til forfod er mulig takket være en læst, der er inspireret af løbesko. Det sparer i sidste ende energi for golfspilleren i løbet af runden.

Ultra-letvægts overdelen af net stabiliseres af mikrofibrer, hvilket giver stabilitet, støtte og fleksibilitet. Overdelen, der fås i iøjnefaldende farvekombinationer, er placeret på en læst, der er inspireret af løbesko, og mellemsålen er forstærket med en stabilitetsvinge, der skal forhindre foden i at rulle i svinget.

Det innovative og asymmetriske lukkesystem giver exceptionel støtte og stabilitet uden at gå på kompromis med komforten.

Skoen har også en udtagelig indlægssål af læder til dem, der ønsker ekstra vidde

Lead Designer Andrzej Bikowski arbejder hårdt på at skubbe til grænser indenfor golfsko design:

“Verden har aldrig set noget, der minder om ECCO S-DRIVE. Det er et koncept, der er langt udenfor boksen, og som ikke kan beskrives som ordinært.

“Vi har hentet inspiration fra de bedste elementer af den moderne løbesko, for at lave en golfsko, der er ulig alt andet på markedet og som samtidig vil fungere.

“Den har alle de elementer, der kræves for at spille golf på højest niveau, inklusiv stabilitet, støtte og ECCO’s velkendte komfort.”

En direct injected TPU-ydersål med ECCO GOLF’s prisvindende E-DTS sål-teknologi, giver et stærkt fodfæste

Og så giver ECCO Golf’s HYDROMAX® behandling af overdelen forstærket beskyttelse mod vejret og perspiration.

ECCO golfsko bliver brugt af masser af tourstjerner verden over såsom Fred Couples, Ernie Els, Smylie Kaufman, Peter Hanson, Thomas Bjørn, Lydia Ko, Minjee Lee, Caroline Masson, Gerina Piller m.fl.

For yderligere information om ECCO Golf besøg golf.ecco.com.

Vejledende udsalgspris: 1200,00 DKK

Relaterede artikler

X