THE ICEMAN-BRILLEN

THE ICEMAN-BRILLEN

Af Jimmy Bak

Henrik Stenson er kendt for altid at bære solbriller. Det skyldes, at hans øjne er særligt lysfølsomme og kræver ekstra beskyttelse mod det skarpe lys. Derfor er det også oplagt, at det er solbriller og briller, at han nu producerer under eget navn.

Henrik Stenson Eyewear er solbriller til både voksne og børn – og med almindelige brillestel. Iceman, som han længe er blevet kaldt, er også navnet på topmodellen i golfkollektionen. Stellet er i letvægtsmaterialer, og linserne er designet, så de dækker lysindfald fra alle sider.

Iceman har PowerEye linser i HD Polycarbonate, der giver optimal beskyttelser mod solens stråler, både det blå lys og UV-stråling. Det blå lys er særlig generende i stærk sol, hvor det kan give slørede kontraster og uskarpt syn. Det kan især volde store problemer på green med at læse fald og puttelinier.

Linserne yder også beskyttelse mod genskin fra blandt andet vand og blanke overflader og andre optiske forstyrrelser – alt sammen for at undgå øjne, der bliver trætte og irriterede. De er utrolig holdbare ved stød og slag og kan modstå selv kraftige ridser.

Super Hydrophobic behandlingen er permanent og gør linserne smudsafvisende overfor olie, fedt, sved, vand og fedtede fingre. Stellet er i TR-90, der er et ultralet materiale, der er lettere end almindelig plastik. Samtidig er det utrolig fleksibelt, så det passer de fleste ansigtsformer.

3 Point Cap Grip er strategisk placerede antislip materiale, der sikrer at solbrillen ikke glider ned, når den sættes omvendt bagpå kasketten, som det ses mange pro-spillere benytte sig af.

Udover Iceman findes også solbriller i andre sportsmodeller og solbriller til ren fritidsbrug i mere moderne designs uden det sporty look. Uanset hvilken solbrille man vælger, er kvalitet og komfort nøgleordene.

FAKTABOKS
Henrik Stenson Eyewear:
Web: www.henrikstensoneyewear.com

Iceman solbrille vejledende pris 1.300 kr.

Fås i sort, hvid og blå.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

X