THOMAS BJØRN GÅR 210 KM. FOR VELGØRNEHED

THOMAS BJØRN GÅR 210 KM. FOR VELGØRNEHED

Af Peter Skott Carlsen.

Som professionel golfspiller går man mange kilometer i løbet af en sæson, men selvom Thomas Bjørn ikke er med i Celtic Master i næste uge, vil han alligevel komme til at gå længere end sine konkurrenter. For at samle penge ind til velgørenhed vil han nemlig tilbagelægge 210 km. fra Wentworth til Celtic Manor i Wales.

Da England var lukket ned grundet Corona, samlede Sir Tom Moore via gåture ind til velgørenhed, og det har været med til at inspirere Thomas Bjørn, der i den kommende uge vil kaste sig ud i et af sit livs største udfordringer. Torsdag går han nemlig fra Europa Tourens hovedkontor i Wentworth, og så er det planen, at han rammer Celtic Manor Resort i Wales søndag, hvor der spilles finalerunde på Europa Touren samme sted. I alt en tur på 210 km.

– Under nedlukningen begyndte jeg at gå nogle lange ture for at få lidt form tilbage og fordi, jeg føler, det lindrer noget af den mentale stress for mig, udtaler Thomas Bjørn.

De indsamlede midler vil gå til Unicef UK’s Save Generation og The Golf Foundation, der er en del af Europa Tourens #GolfforGood.

Vil man støtte Thomas Bjørns gåtur, kan det ske via dette link.

Relaterede artikler

X