THOMAS BJØRN: – JEG ER MEGET MEGET GLAD OG STOLT OVER, HVOR JEG ER I DAG

THOMAS BJØRN: – JEG ER MEGET MEGET GLAD OG STOLT OVER, HVOR JEG ER I DAG

Af Peter Skott Carlsen

Der er ingen, der kan sætte spørgsmålstegn ved, at Thomas Bjørn har været en fantastisk dansk ambassadør for golfsporten, og i denne uge spiller han ved Made in Denmark så sin turnering nummer 500 på Europa Touren. Forud for jubilæet var der onsdag pressemøde med Thomas Bjørn, og her fortalte han blandt andet om sin karriere, Ryder Cup og sin nye træner.

Snakken faldt naturligvis på karrieren, og Bjørn når man når en milepæl med 500 turneringer, så kan man reflektere over ens karriere, og det er en dansker, der er stolt af sin karriere.

– Jeg har opnået meget mere, end jeg turde tro på. Jeg er meget meget glad og stolt over, hvor jeg er i dag. Det er klart, der er nogle ting, man gerne ville have opnået, men det jeg har opnået fra, hvor jeg var, det er så meget mere helt utroligt.

Til næste år bliver Ryder Cup spillet på Le Golf National ved Paris, og det er med Bjørn som kaptajn, der skal forsøge at vinde trofæet tilbage til Europa. Det at være kaptajn er noget, der kræver rigtig meget tid for kaptajnen, og derfor har han siden udnævnelsen gjort op med sig selv, at karrieren må vige for at få de 14,5 point til Europa.

– Jeg har taget en rolle som Ryder Cup kaptajn, og det er vigtigere for mig nu end min egen golf. Det er det, jeg ligger fokus på.

På driving rangen i Himmerland kan man i øvrigt se en af kollegaerne stå og træne Thomas Bjørn. Det er englænderen Robert Rock (nummer 91 på Race to Dubai Rankings), der nemlig gerne vil gå trænervejen, og det passer fint ind i danskeren træning. Han har nemlig tidligere blevet trænet af Pete Cowan og Mike Walker, men de har ikke mulighed for at komme ud og træne danskeren så meget, som han måske ønsker, og derfor passer det fint at få hjælp fra Rock, som er ude til de fleste turneringer, som Bjørn også er ude til.

Thomas Bjørn teer ud fra 1. tee torsdag kl. 08:20 i selskab med Marc Warren og Martin Kaymer. Når bolden når 10. hul vil arrangøren fejre jubilæet og de 500 turneringer.

Det fulde interview med Thomas Bjørn kan ses via dette link.

Made in Denmark, starttider.

Relaterede artikler

X