THOMAS BJØRN TIL START VED GREAT NORTHERN CHALLENGE

THOMAS BJØRN TIL START VED GREAT NORTHERN CHALLENGE

Af Pressemeddelelse.

Danmarks mest vindende golfspiller gennem tiderne, Thomas Bjørn, stiller til start ved Great Northern Challenge. Great Northern glæder sig over at kunne tiltrække et navn som Thomas Bjørn. Men også Thomas Bjørn selv ser frem til at besøge Great Northern og prøve kræfter med banen:

”Med Great Northern har vi fået en klasse golfbane i Danmark, som jeg glæder mig meget til at spille. Jeg oplever, at Great Northern og folkene bag er meget engageret i, at støtte den generelle udvikling af dansk golf, hvilket jeg tidligere har oplevet i forbindelse med Ryder Cup, så når de tager initiativ til en ny turnering som Great Northern Challenge, vil jeg naturligvis gerne bakke op om det”. siger Thomas Bjørn.

– Læs mere: Farvel til Danmarks golfelskende Købmand

Udover Thomas Bjørn, kan det nævnes at de to golf-tvillinger Nicolai Højgaard og Rasmus Højgaard også stiller til start, sammen med bl.a. den tidligere Europa Tour vinder Morten Ørum Madsen. Den endelige og fulde startliste offentliggøres i slutningen af august.

Great Northern Challenge er den første professionelle golfturnering afholdt af Great Northern. Turneringen afholdes mandag d. 2. september 2019 på Great Northern Golf Course i Kerteminde.

Der vil være gratis entre for tilskuere hele dagen – hvor der ligeledes vil være mulighed for at følge spillerne rundt på banen, bl.a. fra udvalgte ”view points”, som på bedste vis sikrer både perfekt udsyn til spillet på banen, samt udover hele Great Northern.

Relaterede artikler

X