THORBJØRN BEDST I SLØJ DANSK START I HAMBURG

THORBJØRN BEDST I SLØJ DANSK START I HAMBURG

Af Peter Skott Carlsen

Der er verdensklassegolf tæt på Danmark i denne uge, når Europa Touren i Hamburg spiller Porsche European Open. Fem danskere er til start, og af dem var det kun Thorbjørn Olesen, der leverede varen på torsdagens åbningsrunde.

Turneringen bliver spillet på Green Eagle Golf Course, der tidligere også har lagt græs til ECCO Touren, og her havde Thorbjørn Olesen seks birdies på de første 18 huller. Desværre kom der også en bogey og en dobbeltbogey, og derfor blev facit en score i 69 slag (-3), der placerer ham som nummer 16.

– Læs mere: Danske herrer spiller i Tyskland og Sverige

Ser man bort fra Thorbjørn Olesen blev starten på turneringen en noget skuffende affære for danskerne. Næstbedst var Lasse Jensen i +1, mens Thomas Bjørn og Jeff Winther var rundt i +2, og endelig får Lucas Bjerregaard i +5 en lang fredag foran sig fredag, hvor der skal kæmpes for cuttet.

Flere spillere har valgt at spille med i Porsche European Open efter at have været med i The Open i sidste uge, og derfor er der et ganske pænt felt med i Tyskland. Højst rangerede og dermed en af storfavoritterne er Charl Schwartzel, der er nummer 21. Han levede op til favoritværdigheden ved at være rundt i -5, og han er på tredjepladsen med et enkelt slag op til Julian Suri og Richard McEvoy.

Anden runde fra Hamburg kan følges live på Viasat Golf og Viaplay.dk fredag fra kl. 11:00 – 13:00 og igen fra kl. 15:00 – 18:00.

 

Relaterede artikler

X