THORBJØRN OLESEN FØRER U.S. PGA CHAMPIONSHIP

THORBJØRN OLESEN FØRER U.S. PGA CHAMPIONSHIP

Af Peter Skott Carlsen

Det er en Thorbjørn Olesen, der virkelig har ramt topformen under sit ophold i denne tid i USA. I sidste uge blev han nummer ti ved WGC – Bridgestone Invitational, og minsandten om han ikke tog føringen efter åbningsdagen ved U.S. PGA Championship. Her var Søren Kjeldsen og Thomas Bjørn begge over par.

På Quail Hollow CLub i North Carolina havde Thorbjørn Olesen både på for-ni og bag-ni tre birdies og en enkelt par, hvilket gjorde, at den samlede score lød på 67 slag (-4). Det var nok til at være alene i front i et godt stykke tid, men til sidst fik han selskab af Kevin Kisner. Danskeren og amerikaneren fører med et slag foran en håndfuld amerikanere bestående af Garyson Murray, Gary Woodland, Brooks Koepka, Chris Stoud og D.A. Points.

– Læs mere: Mickelson og Els i eksklusivt selskab

Mens Thorbjørn Olesen imponerede og lagde sig i front for turneringen, så måtte Søren Kjeldsen og Thomas Bjørn begge skrive under på runder over par. Kjeldsen var rundt i +2, og han er nummer 44, mens Thomas Bjørn er nummer 127 efter en runde i +8.

– Læs mere: Tre danskere i årets sidste og stærkeste major

Jordan Spieth kan i denne uge fuldende Grand Slam som vinder af alle fire majors, men han lagde forsigtigt ud med en runde i +1. Der har også været stor fokus på Phil Mickelson og Ernie Els, der spiller deres major nummer 100, men de ser ikke ud til at klare cuttet efter runder i +8 og +9.

Anden runde fra sæsonens fjerde og sidste major kan følges live på Viasat Golf og Viaplay.dk fra kl. 19:00.

U.S. PGA Championship, leaderboard.

Relaterede artikler

X