THORBJØRN OLESEN SAGDE ‘UNDSKYLD’ I HIMMERLAND: FÅR FØRST DOM I 2021

THORBJØRN OLESEN SAGDE ‘UNDSKYLD’ I HIMMERLAND: FÅR FØRST DOM I 2021

Af Nicolai Jaquet
Thorbjørn Olesen mødte pressen efter første runde ved Jyske Bank PGA Championship, hvor han sagde undskyld til sine mange fans.

Thorbjørn Olesen udtalte sig onsdag for første gang til pressen i mere end et år. Ellers har der været tavst fra Olesen, der er sigtet efter en episode ombord på et fly fra USA i juni 2019. Danskerens retssag er blevet udsat på grund af coronavirus, der har pauset stort set alt i det engelske retsvæsen.

LÆS OGSÅ: Søby klar til næste side i greenbogen

Derfor var det også en kedelig melding Thorbjørn Olesen kunne berette, da han onsdag holdt pressemøde i Himmerland. Der bliver først afsagt dom i december 2021. Det vil altså sige, at hans karriere potentielt ender med at skulle være på pause yderligere halvandet år, medmindre suspenderingen på European Tour ophæves.

Thorbjørn Olesen kunne ikke udtale sig konkret om sagen på pressemødet. Han fortalte, at han stort set ikke har spillet golf det seneste år på nær de seneste par uger, hvor han har gjort sig klar til Jyske Bank PGA Championship.

Samtidig gav en lidt brødbetynget Olesen en undskyldning til sine danske fans.

– Jeg er utroligt ked af det, der er sket. Jeg vil godt sige undskyld til alle de danskere, der har supported mig i så lang tid. Det her er ikke noget, jeg ville have, der skulle ske. Det er jeg utrolig ked af, sagde Olesen.

Det seneste års tid har været brugt på ferie og på at få tømt hovedet. Desuden er han blevet forlovet med sin canadiske kæreste.

Olesen var rundt i par med to birdies og en bogey. Du kan se stillingen fra Himmerland her.

Du kan se hele pressemødet på Viasat Golfs Facebook-side i nedenstående video.

Relaterede artikler

X