Sportspark Blaavandshuk
header abonnemnt teaser
TIGER ER VED AT SÆTTE SIT HOLD TIL PRESIDENTS CUP

TIGER ER VED AT SÆTTE SIT HOLD TIL PRESIDENTS CUP

Af Peter Skott Carlsen.

Når der bliver spillet Presidents Cup i Australien i december, er Tiger Woods kaptajn for det amerikanske hold. Til at hjælpe ham undervejs vil være en række vicekaptajner, og tre af sportens store navne er tirsdag blevet offentliggjort.

Fred Couples, Steve Stricker og Zach Johnson er tirsdag blevet udnævnt som de første tre vicekaptajner, der skal bistå Tiger Woods, når der sidst på året bliver spillet Presidents Cup på Royal Melbourne Golf Club. Det er tre meget erfarne spillere, der skal stå bag Tiger, der meget vel kan blive spillende kaptajn. Noget som en af vicekaptajnerne tror på.

– Han (Phil Mickelson red.) vil være på holdet, og det samme vil Tiger. At have disse to dernede i Australien og spille, vil gøres vores arbejde, Steve’s, mit og Zach’s så meget nemmere, fordi de er begge rigtig gode spillere, udtalte Fred Couples tirsdag.

På det amerikanske hold vil de bedste otte på ranglisten efter Tour Championship være direkte kvalificeret, og derudover har Tiger Woods fire wilds cards. De otte, der lige nu er inde på holdet, er Zander Schauffele, Justin Thomas, Bryson DeChambeau, Brooks Koepka, Dustin Johnson, Phil Mickelson, Matt Kuchar og Gary Woodland.

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------