TIGER MISTEDE PUSTEN PÅ RIVIERA

TIGER MISTEDE PUSTEN PÅ RIVIERA

Af Søren Amstrup

Ni af verdens top 10 spillere er til start på Riviera Country Club ved denne uges prestigefyldte Genesis Invitational. Heriblandt Tiger Woods, Brooks Koepka og den nyslåede verdensetter Rory McIlroy. Alle tre kom under par ved første runde, men de må alligevel kigge langt efter Matt Kuchar, der stak af efter superrunde.

Den 41-årige Matt Kuchar var ude som en af de første torsdag morgen i det californiske solskin, og han havde fået det rigtige ben ud af sengen. Han startede på bag-ni, og allerede efter hul 13 var han tre under par. 14 huller senere havde han sat yderligere fire birdies på kortet, og da han samtidig ikke satte slag til, kunne han stensikkert lægge sig i spidsen for det stjernespækkede felt med en runde i syv slag under par (64).

Læs også: Ovesen og 50-årig legende imponerer

Han fører med tre slag til fem spillere, der alle gik runden i fire slag under par, heriblandt Russell Henley. Verdensranglistens nummer et, Rory McIlroy, gik sin åbningsrunde på Rivieras historiske anlæg i tre slag under par, og det rækker til en delt syvendeplads efter første runde. En placering han deler med hele ti andre spillere, blandt andet Patrick Reed, Bryson DeChambeau og Brooks Koepka.

https://twitter.com/PGATOUR/status/1228172762901909507

Tiger Woods, der aldrig har vundet på Riviera, lagde ud som lyn og torden. På det ikoniske første hul, et par fem hul på 450 meter, hvor spillerne slår ud fra en terrasse ved klubhuset, lagde Tiger sit andet slag godt otte meter fra pinden, og han holede sit eagleputt. God start. Han satte to birdies på kortet på for-ni, og han var fire under par, da han vendte. Bag-ni blev dog en anden oplevelse for den levende legende. Han noterede således ikke flere birdies, mens det blev til bogies på både 12. og 18. Åbningsrunden endte derfor på to slag under par, og placerer Tiger på en delt 17. plads.

Der er ingen danskere til start på Riviera denne uge. Fra sofaen kunne de se Justin Thomas gå en åbningsrunde i tre slag over par, og Francesco Molinari brugte et slag mere. Begge er i den tunge ende af det kun 120 mand store felt efter første runde. Phil Mickelson brugte et slag mere end banens par, og han er på en delt 65. plads, en placering han deler med bl.a. Dustin Johnson.

Du kan følge Genesis Invitational på GolfTV, og leaderboardet kan studeres her.

Relaterede artikler

X