Santander
TIGER VANDT MASTERS – LUCAS OG THORBJØRN VISTE HØJ KLASSE

TIGER VANDT MASTERS – LUCAS OG THORBJØRN VISTE HØJ KLASSE

Af Peter Skott Carlsen.

Den 83. udgave af Masters blev en fantastisk start på major-sæsonen, og det blev en turnering, hvor en række spillere lå til at kunne vinde den grønne jakke. Det blev Tiger Woods, der for femte gange i karrieren vandt på Augusta National, og han er nu oppe på 15 major-triumfer i karrieren. Lucas Bjerregaard og Thorbjørn Olesen spillede en flot turnering og blev nummer 21.

Hvis Masters skal vise niveauet for de fire majors i 2019, så bliver det en stor sæson. Det var nemlig endnu engang en fantastisk turnering med forrygende golf. Francesco Molinari førte inden søndagens finalerunde, men to dobbeltbogeys på bag-ni blev dyre, og han endte på 5. pladsen. I samme bold var Tiger Woods, og på trods af fire bogeys på de sidste 18 huller, hvor den ene kom på sidste hul, blev det til en runde i 70 slag (-2), og dermed endte han med at vinde i -13 med et slag foran Dustin Johnson (68), Xander Schauffele (68) og Brooks Koepka (70).

– Læs mere: Da danske Stephanie begav sig i kast med legendariske Augusta National

Triumfen var den den første i en major for Tiger Woods siden sejren ved U.S. Open i 2008, og han har nu vundet Masters fem gange (1997, 2001, 2002, 2005, 2019), hvilket bringer ham op på 15 imponerende major-sejre. Der er nu kun tre sejre til, at han vil tangere Jack Nicklaus’ rekord, og han vil hoppe frem til nummer seks på verdensranglisten.

– Læs mere: Den grønne jakke

Lucas Bjerregaard og Thorbjørn Olesen var de danske deltagere, og de kan rejse hjem efter at have spillet en rigtig god turnering. Det var Bjerregaards første optræden på Augusta National, og han leverede alle fire runder i par eller bedre. Finalescoren lød på 72 slag, og dermed endte han på en meget flot 21. plads. En placering der deles med Olesen, der var rundt i 73 slag.

Da Tiger Woods fik overrakt den grønne jakke, var der faktisk nordisk islæt repræsenteret ved præmieceremonien. Af de fire amatører, der klarede cuttet, var det Viktor Hovland (71), der sluttede bedst, da han endte 32 med en samlet score i -3.

Masters, resultat.

 

Relaterede artikler

X
---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Retargeting" ----------------------------------------------------------------------------------------------