TIGER WOODS INVITERER TIL STJERNETRÆF PÅ RIVIERA

TIGER WOODS INVITERER TIL STJERNETRÆF PÅ RIVIERA

Af Pressemeddelelse.

Genesis Invitational samler hele verdenseliten på Riviera Country Club til årets første turnering hvor stort set hele verdenstoppen er til start. Ni af verdens ti bedste er med i det prestigefyldte felt i Tigers egen turnering. 

Hele turneringen kan ses på GOLFTV og Eurosport 2 med danske kommentatorer.

Tiger Woods er vært, og hans turnering, Genesis Invitational, er i år blevet forfremmet, og er nu en invitationsturnering ligesom Arnold Palmer Invitational og Jack Nicklaus’ The Memorial. Det betyder et mindre og mere eksklusivt felt, og vindere får blandt andet tre års medlemskab af PGA TOUR mod normalt to.

Tiger Woods er til start for tredje gang i denne sæson efter han vandt ZOZO Championship i oktober, og spillede Farmers Insurance Open for tre uger siden med en niendeplads som resultat. Tiger Woods spillede sin allerførste PGA TOUR turnering på Riviera Country Club som bare 16-årig amatør, og nu 28 år senere kan han med en sejr blive den mest vindende spiller på PGA TOUR nogensinde. Tiger jagter sejr nummer 83, men han har endnu ikke formået at vinde på den ikoniske bane i Hollywood.

Woods får selskab af hele verdenseliten, deriblandt den nye verdensetter, Rory McIlroy, der allerede kan miste den placering i denne uge. Både Brooks Koepka og Jon Rahm kan overtage dem fornemmeste placering i verden med et godt resultat i Genesis Invitational.

Sidste år overraskede JB Holmes favoritterne ved at komme fra baghjul, og vinde turneringen, der i 2019 var plaget af koldt og blæsende vejr. Holmes vandt foran Justin Thomas, Si Woo Kim og Rory McIlroy.

GOLFTV sender mere end 30 timer direkte fra Genesis Invitational fra torsdag til søndag, så med GOLFTV misser du ikke et eneste slag fra verdens bedste golfspillere.

Lige nu tilbydes golffans 7 gratis dages adgang på GOLF.TV

The Genesis Invitational kan følges på GOLFTV og Eurosport 2

Torsdag den 13.2.: 20.00 – 00.00 (Featured Group dækning fra 15.45)

Fredag den 14.2.: 20.00 – 00.00 (Featured Group dækning fra 15.45)

Lørdag den 15.2.: 19.00 – 00.00 (Kun på GOLFTV)

Søndag den 16.2.: 19.00 – 00.30 (Kun på GOLFTV)

Jesper Knudsen og Søren Hansen kommenterer.

Relaterede artikler

X