Tiger Woods inviteret til US Open

Tiger Woods inviteret til US Open

Selv om man har vundet 15 majors, og tre af dem er US Open, så er det ingen garanti for en plads i US Open. Her er det kun de seneste ti år vindere, der er garanteret en plads i feltet, og da Tiger Woods seneste sejr i US Open er fra 2008, og hans seneste majorsejr er fra 2019, så skulle han for første gang i karrieren inviteres for at spille med i amerikanernes åbne mesterskab.

Tiger Woods masterssejr for fem år siden gav ham adgang til US Open fra 2019-2023, men han spillede kun med i 2019 og 2020. De seneste tre år har skader holdt ham ude af mesterskabet, og selv om Masters i sidste måned tog hårdt på hans 48-årige krop, så har han planlagt at spille PGA Championship senere i denne måned, og nu altså også US Open i juni.

– US Open, vores nationale mesterskab, er en særlig turnering for vores sport, og en, der har været med til at definere min karriere. Jeg er stolt over at modtage denne særlige invitation, og glæder mig meget til at spille med i dette års US Open, især på Pinehurst, der betyder så meget for vores sport, sagde Tiger Woods.

Det er fjerde gang at Pinehurst No. 2 skal være vært for US Open. For 25 år siden, i 1999 vandt Payne Stewart foran Phil Mickelson, mens det var ikke-amerikanere de to andre gange. Michael Campbell fra New Zealand vandt foran Woods i 2005, mens Martin Kaymer fra Tyskland vandt i 2014.

I år spilles US Open fra den 13. – 16. juni, og foreløbig er Nicolai Højgaard den eneste dansker, der er kvalificeret.

Related posts

X