TO DANSKERE ER I HÆLENE PÅ RORY MCILROY

TO DANSKERE ER I HÆLENE PÅ RORY MCILROY

I denne uge er der tourfinale på European Tour, og der er fire danskere med ved DP World Tour Championship i Dubai. Her viser sidste uges vinder i Dubai, Joachim B. Hansen, fortsat storform, mens en landsmand ligeledes presser sig på i toppen af det smalle felt.

Nicolai Højgaard var nemlig fire slag under par på førstedagen, mens Joachim B. Hansen er et slag bedre. Det rækker til henholdsvis delt femte- og andenplads i det stærke felt med masser af stjernenavne. En af dem er Rory McIlroy.

Nordireren er alene på førstepladsen, hvor han især fik vist sin styrke fra tee. Den langtslående stjerne fik ofte fløjet sig over forhindringerne på Jumeirah Golf Estates’ Earth Course. Dermed endte han syv slag under par og har to slag ned til sine nærmeste forfølgere – Joachim B. Hansen, Christiaan Bezuidenhout og Tapio Pulkkannen.

Rasmus Højgaard og Jeff Winther er begge to slag under par efter torsdagens runde.

Der er 53 spillere med ved DP World Tour Championship. Det er de 50 bedste placerede på ranglisten Race to Dubai samt særligt inviterede spillere i form af Sergio Garcia og Patrick Reed. Derudover er amerikanske Will Zalatoris med i kraft af sin plads på verdensranglisten.

Blandt de 50 bedste på ranglisten er majorvinderen Collin Morikawa, som altså også er med i Dubai. Amerikaneren deler femtepladsen med Nicolai Højgaard.

Related posts

X