TO DANSKERE ER VIDERE PÅ CHALLENGE TOUR

TO DANSKERE ER VIDERE PÅ CHALLENGE TOUR

Der var mandefald, da seks danskere i denne uge stillede til start ved Challenge de Espana i Cadiz. Fire ud af seks danske spillere misser nemlig cuttet ved Challenge Tour-turneringen.

Martin Simonsen og Marcus Helligkilde er med i weekenden, mens John Axelsen, Nicolai Kristensen, Niklas Nørgaard Møller og Oliver Hundebøll får tidligt fri i denne uge.

Simonsen er bedste dansker i seks slag under par efter to runder. Dermed er han fem slag fra førstepladsen, men samtidigt er en topplacering i høj grad inden for rækkevidde. Dermed fortsætter han den seneste tids gode form.

Aalborgenseren fik sin hidtil bedste placering på Challenge Tour i denne sæson i sidste uge, hvor han endte på en delt 11. plads ved Challenge de Cadiz. I mellemtiden fik han også en delt førsteplads ved The Scandinavian Challenge, inden turen gik tilbage til Spanien.

Marcus Helligkilde er ét slag efter Martin Simonsen.

Med fremme er det belgiske fænomen, Kristof Ulenaers, der i sidste uge kom ud af det blå og vandt sin første Challenge Tour-turnering. Han ligger på en delt tredjeplads i -10.

Related posts

X