To danskere spiller med om sejren i Qatar

To danskere spiller med om sejren i Qatar

Når søndagens sidste bold slår ud i Qatar Masters, er Rasmus Højgaard med. Han ligger nemlig på en delt førsteplads med franske Ugo Coussaud og japanske Rikyua Hoshino.

Trioen er ti slag under par, og dermed er der lagt op til en helt åben afgørelse af turneringen på DP World Tour. Den næste gruppe er nemlig ét slag dårligere – heriblandt Niklas Nørgaard, som holdt sig med fremme.

Rasmus Højgaard sprang derimod op i toppen med en stærk dag uden nogen bogeys. Det kunne dog være blevet til mange flere birdies på dagen – heriblandt på de tre par 5-huller, som danskeren kun lavede par på. I alle tre tilfælde havde Højgaard et overkommeligt putt for birdie.

Trods flere chancer kom han godt ud af problemerne, når de enkelte gange opstod fra tee, og scoren endte på 67 – fem slag under par.

Niklas Nørgaard havde derimod en hård start, hvor han lavede to bogeys på de første fem huller. Først kom han ikke ind og i på par 3-hullet 3, og dernæst var han i problemer i højre side fra tee og måtte bruge to slag for at komme ud af bevoksningen.

Derfra formåede han dog at komme tilbage med fire birdies på vej ind. Dermed endte han tre slag under par og holdt trit med toppen.

Der er altså gode chancer for endnu en dansk sejr på DP World Tour, når Qatar Masters skal afgøres.

Related posts

X