Topplacering til danske veninder i USA

Topplacering til danske veninder i USA

Nicole Broch Estrup var taget til USA for at spille DOW Championship med sin gode veninde Nanna Koerstz Madsen, og de to veninder fik det bedste ud af hinanden i kamp mod flere af verdens bedste. DOW Championship er LPGA’s årlige makkerturnering, hvor der spilles to runder foursome og to runder bestball.

Danskerne leverede fredag ugens laveste runde i 60 slag, og spillede sig op på førstepladsen. Den placering var ændret til en sjetteplads inden det søndag igen gjaldt bestball, og hvor der skulle angribes hele vejen rundt på Midland Country Club i Michigan.

Danskerne formåede igen at supplere hinanden på fornemmeste vis, så deres fire birdies hver gav en samlet score på syv under par. Det var kun på hul 12, at begge danskere fik en birdie. Syv under par, 63, var en af finalerundens laveste runder, men der som runden skred frem var det tydeligt, at Madsen og Broch Estrup nok skulle matche deres imponerende fredagsrunde for at kunne vinde turneringen.

Thitikul fra Thailand og den tidligere verdensetter Ruoning Yin fra Kina spillede forrygende, og satta barren højt med en runde i 62 slag. De vandt DOW Championship foran amerikanerne Kupcho og Ewing, mens den danske duo sluttede på tredjepladsen.

Det var Nanna Koerstz Madsens første top-10 placering i 2024, og hun rykker frem til nummer 36 på LPGA’s rangliste. Nicole Broch Estrup springer direkte ind som nummer 99 på ranglisten med den fine placering. Det åbner muligheder for at tilbageerobre et fuldt kort til den amerikanske tour, hvis hun forsøger at spille mere i USA. Foreløbig spiller Broch Estrup LET i London i denne uge, mens de begge er med i majorturneringen Evian Championship i næste uge.

Related posts

X