TOURNYT MED DANSKE RESULTATER

TOURNYT MED DANSKE RESULTATER

Af Mogens Nielsen

På Challengetouren er to danskere videre, men lørdagens runde er endnu ikke startet grundet voldsom regn i Østrig. På LET tour har Line Toft Hansen opnået et godt resultat i Finland.

Challengetouren spiller Euram Bank Open i Østrig. Kun Peter Launer Bæk og Nicolai Kristensen kom videre af de fem startende danskere. Oliver Hundebøll og Niklas Møller Nørgaard missede begge cuttet med et enkelt slag. For ‘Møllens’ kommer det givetvis til at betyde et midlertidigt farvel til 20 på ranglisten.

Både Launer Bæk Nicolai Kristensen er før tredje runde placeret på en delt 54. plads i et slag under par.

Grundet de voldsomme regnvejr i den del af Europa er tredje runde kraftigt forsinket, men skulle komme i gang her omkring klokken 14.

Turneringen kan følges her og vi bringer det endelige resultatet søndag efter fjerde runde, hvis ellers begge finalerunder gennemføres.

LET Tour har lørdag færdigspillet Gant Ladies Open i Finland, der er spillet over 54 huller. Her blev det sejr til Finland egen komet Mathilda Castren, der sluttede i fem under med tre slag ned til landsmanden Ursula Wickstrøm og Tvesa Malik fra Indien. For et år siden var Castren verdens nummer 931, men mandag vil hun være tæt på top 50!

Line Toft Hansen fik med en delt 21. plads et udmærket resultat, mens Linette Holmslykke missede cuttet efter fredagens anden runde. Toft Hansen sluttede lørdag med en god runde i 71 slag, efter 74 i begge indledende runder.

Resultatet på LET Tour kan ses her

Related posts

X