Tre danskere er med i tourfinale i Spanien

Tre danskere er med i tourfinale i Spanien

Emily Pedersen, Nicole Broch Estrup og Smilla Sønderby er alle med for Danmark i årets sidste turnering, Andalucía Costa del Sol Open de España, på Ladies European Tour. Sæsonfinalen begynder torsdag på Alferini Golf Club i Andalucien.

Det skriver Discovery+ i en pressemeddelelse.

Pedersen vandt sæsonfinalen i 2020 efter en forrygende afslutning på sæsonen for to år siden, og efter et års fravær fra Andalucía Costa del Sol Open de España er hun nu tilbage, og spiller med om årets sidste titel.

Emily Pedersen kommer til Spanien efter en række gode resultater i USA, der var med til at sikre hende spilleretten på LPGA til næste år, og håber at slutte året godt af hjemme i Europa. Det er på LET og i Europa, at hun har haft sine bedste resultater i år.

– Jeg nyder at spille i Europa. Banerne passer ofte lidt bedre til mig, så selvfølgelig håber jeg på endnu et topresultat i Spanien, siger den 26-årige dansker.

Nicole Broch Estrup kommer direkte fra den amerikanske tourskole, og kan spille frit i denne uge. Hendes kort til LET i 2023 er sikret for længst. For Smilla Sønderby kan sæsonfinalen give hende en tidlig juleferie, og bedre muligheder til næste år. Hun er nummer 67 på ranglisten, og formår hun at spille sig i top-60, så slipper hun for Tourskolen i december, og får adgang til alle turneringer i 2023. Det kræver nok en top-10 placering på Alferini Golf Club.

Feltet føres an af et svensk trekløver, men især ranglistens to førende spillere har været i særklasse i år. Linn Grant fører Race to Costa del Sol ranglisten foran Maja Stark, og de to skal kæmpe om hvem der ender som samlet vinder, og dermed får en bonus på 125.000 €. De to kan ikke hentes, men der er der stadig meget at spille for i denne uge. Der er point til verdensranglisten samt rekordstor præmiesum, der skal fordeles mellem de 75 kvinder, der er er til start. I alt spilles der om 650.000 € med 100.000 € til vinderen.

Discovery+ sender direkte fra alle fire runder. Første gang torsdag kl. 14.30 – 17.30.

Related posts

X