TRE DANSKERE  MISSER CUTTET I USA

TRE DANSKERE MISSER CUTTET I USA

Af Mogens Nielsen

I forhold til antallet af danskere, der startede ud torsdag på de professionelle tours, er det skuffende få, der er tilbage at følge i weekenden. Oveni flere missede cuts på de europæiske tours, blev fredag også endestation for tre spillere på tre tours i USA.

Det blev som på European tour og Challenge tour også en skidt fredag for de tre danskere, der torsdag startede ud på de amerikanske tours.

Sebastian Cappelen var torsdag startet hæderligt med en runde i 72 i TPC Colorado Championship. Fredag blev det til en runde i 75, og et misset cut med fire slag. Argentinas næsthøjest rankede spiller Nelson Ledesma fører turneringen på Korn Ferry Tour i ti slag under par.

TPC Colorado Championship kan følges her

Læs også: Kun Jeff klarede cuttet i Skotland

Malene Krølbøll åbnede med 70 på Symetra tour i Donald Ross Classic, men som Cappelen gik det galt i anden runde. Her blev det 76 slag og Malene måtte konstatere, at det var to slag for meget over de to runder.

Symetra tour kan følges her

Endelig er også Emily K. Pedersen ligeledes ude af LPGA turneringen Marathon Classic i Ohio. Emily var med runderne 71 og 76 samlet i fem slag over par og det var de fire for meget. Nicole Broch Larsen og Nanna K. Madsen sidder over i denne uge. Det er koreansk i toppen. Sei Young Kim er 11 under par et slag foran Jeongeun Lee6.

Marathon Classic kan følges her

Relaterede artikler

X