U.S. OPEN BED FRA SIG – MEN IKKE FOR ALLE

U.S. OPEN BED FRA SIG – MEN IKKE FOR ALLE

Af Peter Skott Carlsen.

Tidligere, hvor U.S. Open har været spillet på Winged Foot Golf Club, har vinderscoren været over par, og det kan også blive tilfældet i år. Men der var dog spillere, der under åbningsrunden, brød koden og leverede flotte scores.

På forhånd har mange udråbt Justin Thomas som en af favoritterne til at vinde i New York, og med blot en enkelt bogey på scorekortet, præsterede han den bedste score af alle med 65 slag (-5). Han var dog ikke den eneste, der leverede flot spil på de første 18 huller, for Patrick Reed, Thomas Pieters og Matthew Wollf er blot ét slag efter. I alt var der 21 spillere, der brød par, og udover Pieters er også Rory McIlroy (nummer 5), Lee Westwood (5) og Rafa Cabrera-Bello (8) at finde i top-10.

– Læs mere: Hele Danmark hepper på Rasmus Højgaard

Onsdag havde Rasmus Højgaard spillet prøverunde med Rory McIlroy, men danskeren kunne desværre ikke levere samme score som nordireren. Ude i formiddagens bold blev det til en runde i 77 slag, og stortalentet fra Gyttegaard befinder sig langt tilbage på leaderboardet. Alle ved dog, at han kan præsterer lave runder, så sådan en fredag, og der er mulighed for at nærme sig cutgrænsen.

U.S. Open, leaderboard.

Related posts

X