Ugens danskere: Bjørn fortsætter jagten på Champions Tour

Ugens danskere: Bjørn fortsætter jagten på Champions Tour

Modsat sidste uge er det en lidt mere rolig uge på den professionelle golfkalender. Flere tours holder en fri-uge, så overblikket over danskerne er lidt mere overskueligt. De er enten i Kina eller i USA.

PGA Tour i USA
Thorbjørn Olesen er den eneste dansker, der er til start på PGA Tour i denne uge. Han spiller med i The CJ Cup Byron Nelson, som den traditionsrige turnering nu hedder efter koreanske CJ er blevet hovedsponsor.

Thorbjørn Olesen

DP World  Tour i Kina
DP World Tour er taget fra Japan til Kina, og alle danskerne har revanche til gode efter de alle missede cuttet i sidste uge. Det er sidste stop i Asien inden touren vender hjem til Europa i slutningen af måneden.

Jeff Winther, Marcus Helligkilde, Niklas Nørgaard, Søren Kjeldsen og Sebastian Friedrichsen

PGA Tour Champions  i USA
Thomas Bjørn er ligesom Thorbjørn Olesen i Texas i denne uge. Han er efter sine gode resultater på PGA Tour Champions nu nummer 16 på ranglisten, og skal slutte i top-36 for at få fuldt kort til den amerikanske senior-tour efter sæsonen.

Thomas Bjørn

Nordic League i Sverige
Efter sidste uges danske sæsondebut gælder det i denne uge årets første turnering på svensk grund. Her er knap 30 danskere til start i Karlshamn deriblandt sidste uges vinder Jens Kristian Thysted.

Jens Kristian Thysted, Alexander Frances, August Høst m.fl.

Epson Tour i USA
Sidste uge bød på et misset cut, så Danmarks eneste spiller på Epson Tour håber naturligvis at spille golf i weekenden i denne uge.

Nicole Lørup

Related posts

X