Ugens danskere: Bjørn siger farvel til Langer

Ugens danskere: Bjørn siger farvel til Langer

Sommeren er over os, og det betyder, at der er gang i alle de professionelle tours, og et sommerens europæiske amatørmesterskaber spilles i denne uge. Det er The Scandinavian, der er værter for herrernes EM. Her er overblikket over de mange danskere, der er i kamp de kommende dage.

PGA Tour i USA
Thorbjørn Olesen er eneste danske islæt i John Deere Classic, hvor Jordan Spieth er hovednavnet. Olesen har brug for et godt resultat inden de næste uger i Europa. Han er langt fra slutspillet, og lige nu også et stykke fra at holde sit kort, så skal der lidt ro i maven, så skal der snart point på kontoen.

Thorbjørn Olesen

DP World Tour i Tyskland
Det bliver uden tvivl en følelsesladet uge for tyskerne i München. Det er nemlig den sidste turnering på DP World Tour for Bernhard Langer. Thomas Bjørn har tidligere vundet BMW International Open to gange, og begge gange foran netop Langer. Bjørn er med sammen med en række af de faste DP World Tour-danskere.

Thomas Bjørn, Jeff Winther, Niklas Nørgaard, Søren Kjeldsen, Sebastian Friedrichsen, Søren Broholt Lind, Jonathan Gøth-Rasmussen

Ladies European Tour i England
Det er tid til en af årets Aramco Team Series, hvor der udover den individuelle turnering spilles en holdturnering. Som altid er præmiepengene forhøjet, så det er en vigtig uge. Emily Pedersen er hjemme fra USA og spiller med.

Emily Pedersen, Nicole Broch Estrup, Smilla Sønderby, Sofie Kibsgaard

LET Access Series i Sverige
Det er tid til den anden turnering på sommerens skandinaviske sving, og danskerne er talstærks til stede i Sverige.

Cecilie Leth-Nissen, Puk Lyng Thomsen, Cecilie Finne-Ipsen, Fie Olsen, Natacha Husted, Line Toft Hansen,

Nordic League i Sverige
Nordic League er blevet i Sverige, og spiller i Laholm Golfklubb nord for Helsingborg.

Jens Kristian Thysted, Frederik Birkelund, Frederik Tøttenborg m.fl.

 

Related posts

X